mano forume Jūs galite rašyti ir išreikšti savo nuomonę!!!
Sukurti temą | Į sąrašą
2008 metais Dainų Eurovizija vyks Serbijoje. Du pusfinaliai vyks gegužės 20 ir 22 dieną, o finalas 24 dieną. Lietuvos nacionalinės atrankos pusfinaliai jau vyksta. Bus dar du pusfinaliai ir finalas. Pirmasis pusfinalis vyko šeštadienį (sausio 12d.). Pirmo etapo nugaletojai - Jeronimas Milius su daina "Nomads in the Night", Vilma Voroblevaitė - "Vakaras“, Justas - "Muziką garsiau“. Kitas pusfinalis vyks atenantį šeštadienį, 19 dieną, jame varžysis: Angelas, Face Time, Flaer, Flaxon, Funny Beat, Ingrida Žiliūtė, Justina Adeikytė, Kristina Botyriūtė, Raimonda, Sasha Son, Vudis ir Grūdas. Daugiau informacijos - http://www.eurovizija.lt/ Na o ar jūs tuo domities? ar žiūrite Dainų Euoviziją(Song Eurovision)? Kaip manote kas turėtų atstovauti Lietuvą, gal turite savo favoritus is pirmo, antro ar trečio pusfinalių?? :) Rašykit, diskutuokit :)
nium,...man patinka eurovizija, bet as nelabai ziuriu...gal finala... seip galetu lietuva koki kart pasistengt...ta ju daina tokia be rysio buvo... We are the champions! ...nemanau kad su tokia kaip si lietuva tikrai galetu laimeti...
na tai kad nelaimejo :P matyt nepakanka susukti "We are the winners" bet aisku LT United tada paliko ispudi :P na praeitu metu daina 4Fun - Love or leave buvo labai grazi, bet manau ne eurovizijai, kaip tokiam renginiui tiesiog netiko :P paziuresim kas siais metais pristatys Lietuva :) na manau beveik visi is trecio turo galetu dalyvauti, visdelto jie geriausi :) beje treciame ture dalyvaus: Augustė Ingrida Paukštytė, Mini-Me, MyMagic, Nerri, Pokeris, Skyders, Slapjack, Suicide Dj's, Sweetness Theory, Trylika.... :)
Jo ta daina tikrai buvo nuostabi... 4Fun - Love or leave ...bet eurovizijai nepritapo... gaila...
mmm, na visgi eurovizijai nepakanka grazios dainos, dabar ir vaizdo reikia :P savaitgali ziurejau antraji Lietuvos nacionalines atrankos tura :P ji laimejo - Sasha Son su daina "Miss Kiss", Raimonda "Birdie's Tweet", Funny Beat "Ever Town" ir Ingrida Žiliūtė "You & I" .. seip man visi laimeja patiko, tik gal Raimonda nelabai, jos daina tokia rami, paprasta.. na labai grazi, bet bus kaip su 4Fun manau :P
Galimas daigtas
rytoj vel nacionaline atranka rodys!!! as bentjau butinai ziuresiu!!! :):)
tai va treciaji pusfinali laimejo: 1. Augustė "Do Somethin'" 2. Mini Me "YES" 3. Nerri "Step into this world" 4. Pokeris "Stone" nezinau kaip kitu, bet mano favorites - Auguste ir Mini Me... :):) manau jos abi galetu atstovauti mus eurovizijai, net jai nelaimetu nebutu geda :P:P beje dabar puslapyje - http://www.eurovizija.lt/ galima pasiklausyti dainu istrauku :):)
1. Augustė "Do Somethin'" 2. Mini Me "YES" 3. Nerri "Step into this world" 4. Pokeris "Stone" nezinau kaip kitu, bet mano favorites - Auguste ir Mini Me... :):) manau jos abi galetu atstovauti mus eurovizijai, net jai nelaimetu nebutu geda :P:P beje dabar puslapyje - http://www.eurovizija.lt/ galima pasiklausyti dainu istrauku :):)
man irgi
beje gal kas turit tu Lietuvos euroviziniu dainu??? jei turit ar zinot is kur galima parsisiusti parasykit :P
Neturiu as ju.. O siaip kiek ziurejau eurovizija i kaikurias grupes buvo graudu ziureti.. Net nesupratau ko jie i scena iseidavo.. bUvo zinoma ir tokiu kur patiko.. Tikiuosi siemet mes pasirodysime puikiai
jo buvo tikrai zmoniu kurie tik seip sau atejo, nzn gal pasirodyti bande, nu bet reikia jausti kur tam vieta :P as irgi tikiuosi kad sauniai pasirodysime, pateksime i finala ir uzimsime nebloga vieta, reikia tiketis :):)
man atrodo lietuviams ziureti reikia ne didziosios scenos finala, o atranka i pati finala, nes visada taip isrinksim negeriausius i eurovizija...
jo.. siandien jau nacionalines atrankos finalas!!! pagaliau suzinosim kas atstovaus Lietuva eurovizijoje 2008 :):):) taigi ziurim, balsuojam!!!
O dieve negaliu patiketi isrinko kaskoki liurbiu kaskokia opera dainuoja cia pasityciojimas is zmoniu toki liurbiu i eurovizija isleisti kaskokia nesamone!!!!!!! su tokiu dainininku ir daina nei i finala nepateksim kaskos durnius tas dainininkas
jo as ir dar nuo soko negaliu atsigauti, nesuprantu kaip taip galejo atsitikti ier ivis kas cia balsavo.. atrodo balsavie tie kurie visiskai nesupranta kas ta eurovizija.. tas Jeronimas lopas nu, bus nubodu zmonem, stovi kai stulpas ir dainuoja kaska ten apie kaskokius nakties bastunus :D:D manau i finala nepateksim o jei ir pateksim tai paskutine vieta :D na kaip kiti manote???
pritariu mes jauciu nei nepateksim i finala]
Zinai, man jis visai nieko.. Nesakau, kad geriausias variantas, man labiausiai uzkabino MINI me. Bet supranti, daugiau nieko gero irgi nebuvo. .Auguste ten siaip sau.. .net dainos nepamenu.. Raimonda zliumbike kazkokia, i kitus baisu ziureti, o ka jau apie dainavima kalbeti.. Tad nieko jau nebepakeisi!
Auguste man labai patiko, kas supranta anglu kalba.. suprato daina, o ji tikrai labai grazi :):) na bent man tai tikrai patiko :) seip man irgi Mini-Me atrode geriausia, labiausiai tinkanti ESC.. kas apie Jeronima na taip skonio reikalas.. man tai jis nepatinka isvis :P
nu as tai negaliu pasakyti...nieko per daugiaus nezinau...na vat bet tavo forumiuke...pati daugiau apsiskaiciau...o nematau nes ne lietuvoj esu...ir kada kur rodo nezinau....
mm suprantu :P
tai vat...bet paskaitau pas tave tiesa...grystu i lietuvele, tai po keliu dieneliu pradingsiu...na bet gal kada kokiam pusvalandziukui uzsuksiu, jei galimybe bus...o sugryzus vel sugrysiu :) BUTINAI!
Lauksim taves!!!!
joa...aciu :) seip jei galesiu butinai uzsuksiu ir per atostogas...tik ten intiko nera, nes kai manes nebuna...niekam nereikia... na o eurovizijoj mes vistiek kaskada pakilsim auksciau manau....na o gal ne...
geru atostogu Lietuvelej :P na reikia tiketis, kad kadanors gal ir laimesim ta Eurovizija ;)
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.